O blagovni znamki Avantura narave

O ustanoviteljici

Sem Jerneja Sušnik, ustanoviteljica slovenske blagovne znamke Avantura narave. Ljubezen do narave in njenih lepot me spremlja že celo življenje. Mogoče po naključju, mogoče pa ne - sem se s svetom naravne kozmetike, eteričnih olj in njihovih stranskih produktov podrobneje srečala na dopustu pred leti. Vedno večja želja po raziskovanju rastlin iz katerih se pridobivajo izvlečki za kozmetiko, me je pripeljala do točke, kjer sem tudi sama začela izdelovati oljne izvlečke.

 

Kaj že pravijo? »Za vsako bolezen rož´ca raste« in tako so nastali moji prvi macerati iz smilja, ognjiča, kamilice, žajblja, … in še bi lahko naštevala. Takrat se je moja ustvarjalna pot šele začela. Vsako rastlino sem najprej do popolnosti raziskala – kakšno je njeno delovanje, čemu služi ter kje in kako jo lahko uporabimo v vsakdanjem življenju. Nastali so prvi serumi, kreme in mazila.

 

Pridobljeno znanje sem želela še dodatno nadgraditi, zato sem v Zagrebu opravila poklicno izobraževanje za aromaterapevtko. Svoje znanje dopolnjujem tudi danes, saj se redno udeležujem tečajev pri priznani slovenski predavateljici s področja naravne kozmetike.

 

Vsak produkt je izdelan ročno in kakovostno po mojih lastnih recepturah, za izdelavo pa uporabljam zgolj surovine pridelane v naravi. Zase in svoje bližnje ustvarjam že nekaj let, sedaj pa so me prepričali in spodbudili, da produkte predstavim tudi drugim. Verjamem v moč narave ter sestavo in izdelavo svojih produktov, zato vam ponosno predstavljam naravne izdelke za nego rok, obraza, ustnic, mazila za poškodovano kožo, mila in izdelke iz konoplje. Pobrskaj med mojimi izdelki in prepričana sem, da boš našel/a tudi nekaj zase.

 

Te zanima kako je nastala blagovna znamka Avantura narave? Več o naši zgodbi, lahko prebereš tukaj.

 

 

Pomočniki

Ker se delo in vaša naročila z vsakim dnem večajo, se je razširila tudi ekipa, katera skrbi, da naše delo poteka nemoteno. Če imaš za nas kakšno vprašanje, te lepo vabimo, da nas kontaktiraš in z veseljem ti bomo odgovorili.

Jerneja

Ustanoviteljica blagovne znamke Avantura narave. Zadolžena za izdelavo in razvoj novih izdelkov. Imaš kakšno vprašanje glede izdelkov?

 

jerneja@avantura-narave.si 

Maja

Zadolžena za promocijo, marketing in podporo strankam. Če imaš za nas kakšno ponudbo za sodelovanje, jo lahko kontaktiraš:

 

maja@avantura-narave.si 

Miha

Zadolžen za nabavo surovin in embalaže. Vodja našega skladišča. Če imaš zanj kakšno vprašanje, ga lahko kontaktiraš:

 

miha@avantura-narave.si 

Naravne sestavine  

Uporabljamo naravne sestavine:

Podpiramo lokalno in naravno pridelavo, zato vse sestavine skrbno izberemo.

Vsa industrijska konoplja je pridelana v Sloveniji natančneje na Gorenjskem.

Hkrati se trudimo čim več rastlin nabrati sami v okoliških travnikih in hribovjih, tako, da smo lahko prepričani v njihovo kakovost.

 

Ročno izdelano  

Izdelujemo ročno:

V vsak izdelek je vnesena velika mera truda in ljubezni.

 

Lastno znanje  

Svoje znanje radi delimo:

V našem blogu bo vsak našel nekaj zase, od nasvetov, trendov in kratkih poučnih vsebin.

Imate za nas kakšno vprašanje? Pošljite nam sporočilo in z veseljem vam bomo odgovorili in svetovali.

 

info@avantura-narave.si